lørdag den 21. april 2012

Hindbærsnitter:


  • 300 mel
  • 200 smør
  • 90 flormelis
  • 1 æggeblomme
  • 1 Spsk. vand
  • 50 g Flormelis + lidt vand
  • Hindbærmarmelade efter behov ca 200 g

Mel og flormelis røres sammen, herefter smuldres de 200 g smør/bagemargarine sammen med mel og flormelis.  Hvorefter ægget deles, og sammen med 1 spsk. vand, samles det hele hurtigt og sættes til hvile i køleskabet i ca 30 min.

Rul herefter dejen ud som du gerne vil have din Hindbærsnitter, jeg plejer at stikke dem ud så de bliver runde og på den måde bestemmer jerg selv udtrykket og størrelsen. 

Glassuren røres sammen i en kasserolle over lidt varme, dette gør at den kommer til at skinne lidt mere, du kan evt. lige efter du har smurt glasuren på drysse med krymmel efter eget valg.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar