søndag den 15. april 2012

Devil cupcakes with Chocolate-cream.

Djævlecupcakes med chokoladecrem.
(Devil cupcakes with Chocolate-cream)


Dej:

50 g Blød plantemargarine til bagning.
115 g farin
2 store æg
115 g mel 
1/2 tsk Natron
25g Kakaopulver (Valrhona)
11/4 dl Cremfraiche 18%

Chokoladecrem:

125 g mørk chokolade (Valrhona 71%)
2 spsk sukker 
1,5 dl cremfraich 18%

  • Forvarm ovnen til 180 grader. 
  • Anbring 18 papirbageforme i en muffinform.
  • Kom margarine, farin, æg, mel, natron og kakaopulver i en stor skål og pisk det med en håndmixer, til det akkurat er glat. Ved cremfraichien i med en metalske.
  • Kom dejen i en sprøjtepose, og fordel dejen ud i formene. Fyld dem kun 3/4 dl op, hvis der fyldes for meget i forsvinder pladsen til cremen og dejen kan løbe over kanterne.
  • Bag kagerne i den forvarmede ovn i 20 min, eller til de er pænt hævede pg virker faste, når man trykker på dem. Sæt dem derefter til afkøling.
  • Bræk chokoladen til cremem i stykker ned i en varmefast skål. Anbring skålen over en kasserolle md vand, der simrer sagte, og varm nu chokoladen, til den er smeltet. Tag den fra varmen og lad den køle lidt af. Pisk sukker og syrnet fløde i, til det er godt blandet. 
  • Cremen kommes i en sprøjtepose, og fordeles ud på kagerne. Disse sættes herefter til afkøling i køleskabet indtil cremen er stivnet. Man kan eventuelt pynte med lidt chokoladespåner.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar